tiistai 19. helmikuuta 2008

Elämysklubi jatkuu 28.2. etelän naisen ja pohjoisen miehen kohtaamisella

Toisessa elämysklubissa käydään keskustelua aiheesta: ”Kylmät tilat ja kuumat pedit – kenen elämäntavasta Lapin matkailussa on kysymys?” Tammikuussa alkaneen ja kevään ajan joka kuukauden viimeisenä torstaina kokoontuva elämysklubi nostattaa kansalaiskeskustelua matkailuaiheista.

Torstaina 28.2.2008 klo 17–19 Kahvila Kauppayhtiöllä (Valtakatu 24, Rovaniemi) Lapin elämäntavasta ja sen tuotteistamisesta mittaa ottavat etelän nainen, konseptisuunnittelija Tiia Sammallahti Helsingistä ja pohjoisen mies, toimittaja-kirjailija Tapani Niemi Pelkosenniemeltä. Kumpikin miettii elämäntapaa ja -tyyliä Lapissa omasta näkökulmastaan.

Tiia Sammallahti on toiminut viimeksi markkinointiviestintäjohtajana jakonseptisuunnittelijana Palace Kämp Groupissa, hänellä on parikin omaa yritystä (GUSTO5 Oy ja UMAMI Oy) ja hänen asiakkaitaan ovat olleet mm. Redbull, Solar Films Inc,. Sara La Fountain, Kampin Kauppakeskus, erilaisia ravintolakonsepteja. Hän on myös CENTURA ry:n puheenjohtaja: yhdistys on vapaa-aikaan sijoittuva liike-elämää tukevien toimintojen luoja naisjäsenistölleen (yli 50 kutsujäsentä).

Tapani Niemi on lappilainen toimittaja-kirjailija, joka on keskustellut, luennoinut ja kirjoittanut aktiivisesti lappilaisesta kulttuurista ja mm. Lapin ja matkailun suhteista. Hänen tuorein kirja on Lapin ja lannan rajalla. Kulttuurimatka Pelkosenniemelle ja Itä-Lappiin (2004).

Klubin ohjelmakaaviona toimii tunnelmaan virittävä HappyHour klo 17.00 – 17.30, jonka aikana voi nauttia virvokkeita, varsinainen esittely- ja keskusteluosio Kabinetti klo 17.30 – 19.00, sekä jälkilöylyt AfterSki klo 19.00 – 20.00.

Klubiin on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita.

Elämysklubi kokoaa yrittäjät, tutkijat, opiskelijat ja kaikki muut asiasta kiinnostuneet kansalaiset keskustelemaan vaihtuvasta teemasta vapaamuotoisesti.

Klubiemäntinä ja -isäntinä toimivat professori Soile Veijola Lapin yliopistosta, vt. toimitusjohtaja Sanna Tarssanen LEOsta, Suomen Kulttuurirahaston asiamies Marjut Pitkänen sekä tutkija Mika Kylänen Lapin yliopistosta.

Lisätietoja illan aiheesta ja alustajista saa LEOn kotisivuilta ja Elämysklubin blogista.

Ei kommentteja: