tiistai 1. syyskuuta 2009

Tarinat tuunaukseen

Syyskuun Elämysklubilla virittäydytään seuraavalla viikolla käynnistyvän Rovaniemi Design Weekin tunnelmiin otsikolla Tuunataan tarinoita.

Rovaniemi Design Weekin aikana järjestetään 24 tunnin designkisa, jossa muotoiluammattilaiset ja Napapiirin alueelta mukaan kutsutut neljä yritystä ratkaisevat tiimeinä konkreettisen muotoiluhaasteen.

Kuinka tarina tuotteistetaan?
Miten yrityksen tarina saadaan muotoilun avulla asiakkaita koukuttavaksi kilpailuvaltiksi?
Mitä muotoilulla oikeastaan tarkoitetaan ja miten matkailuyritys voi sitä hyödyntää omassa toiminnassaan?


Keskustelun virittäjiksi saapuvat Kuopion muotoiluakatemian yliopettaja Satu Miettinen ja elämysyrittäjä Matti Korva Santamus Oy:sta.

Miettinen on muotoilun ammattilainen, joka on sekä väitöskirjassaan että useissa yrityslähtöisissä hankkeissa tarkastellut muotoilua matkailun viitekehyksessä. Korva on pitkän linjan elämysinnovaattori, jonka yritystoiminnassa tarina ikimuistoisten elämysten ydin.

Klubilla on mukana myös Rovaniemi Design Weekin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaava Päivi Tahkokallio, Tahkokallio Design+.

Keskusteluareenan klo 17.30-19.00 tarjoaa tuttuun tapaan Kahvila Kauppayhtiön Kabinetti, osoitteessa Valtakatu 24, Rovaniemellä.

Happy Hour alkaa jo kello 17 ja jatkuu aina klo 20 saakka. Happy Hour-alennusleimat siideriä/olutta/viiniä/erikoiskahveja varten saa paikan päältä klubin järjestäjiltä.


Ei sisäänpääsymaksua eikä ennakkoilmoittautumista vaan tule ja tuo kaverisikin!

Ei kommentteja: