maanantai 13. syyskuuta 2010

Slow life – kurjuuden maksimointia vai matkailumahdollisuus?

Tervetuloa Elämysklubille 23.9.2010 klo 17.30-19.00 keskustelemaan siitä, mitä on slow life ja kuinka sitä voisi hyödyntää matkailussa.

Keskustelun virittäjäksi saapuvat metsä- ja järvikulttuuria tuotteistava yrittäjä Mirja Nylander Metsämatkat Oy:stä ja konseptisuunnittelija Margit Sjöroos Conbalance Oy:stä.

Nylander valottaa puheenvuorossaan kuinka leppoistamisesta voidaan tehdä taloudellisesti kannattavaa liiketoimintaa. Hän työstää parhaillaan kirjaa ”Metsäkellijän 13 perustaitoa” ja väitöskirjaa siitä, kuinka voimaantuminen vapauttaa luovuutta.

Sjöroos avaa slow life –käsitettä hyvinvoinnin, tiedostamisen ja markkinoiden muutoksen valossa ja kertoo esimerkkejä käytännön sovellusalueista matkailualla. Sjöroos on lanseerannut stressittömän suunnittelun Stress Free Area® -konseptin, jota on sovellettu mm. Holiday Club –loma-asunnoissa.

Keskusteluareenan tarjoaa tuttuun tapaan Kahvila Kauppayhtiön Kabinetti, osoitteessa Valtakatu 24, Rovaniemellä.

Happy Hour alkaa jo kello 17 ja jatkuu aina klo 20 saakka. Happy Hour-alennusleimat siide-riä/olutta/viiniä/erikoiskahveja varten saa paikan päältä klubin järjestäjiltä.

Ei sisäänpääsymaksua eikä ennakkoilmoittautumista vaan tule ja tuo kaverisikin!

Ei kommentteja: