tiistai 20. syyskuuta 2011

Lappilaista superfoodia matkailijoille

Syksyn ensimmäisellä Elämysklubilla torstaina 6.10. klo 17.30-19.00 keskustellaan lappilaisesta superfoodista.

Kuinka lapin ravinto- ja tarinarikkaita kasveja voidaan hyödyntää matkailussa? Onko Lappi superfoodien kehitysmaa? Kuinka luonnonantimista voi tehdä kannattavaa liiketoimintaa?

Keskustelun herättäjiksi saapuvat matkailuyrittäjä Kati Liikonen, Katinkontti ja luontaistuotealan yrittäjä Katja Misikangas, Lapland Naturals.

Kati Liikonen on matkailukonsultointiin ja lappilaiseen luontoon erikoistuneen Katinkontin omistaja. Hän järjestää myös retriittisafareita, joissa lappilainen luonto, hiljaisuus ja kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointi yhdistyy erilaisiin luontoaktiviteetteihin.

Katja Misikangas on luontaistuotealan yrittäjä, jolle luonnon raaka-aineiden hyvinvointia edistävät vaikutukset ovat siirtyneet jo äidinmaidossa. Elämänmakuisessa Kansanparantajan perillinen –blogissaan Katja kirjoittaa luonnonantimien hyödyntämisestä ja ekologisesta elämäntavasta.

Extrabonuksena tämänkertaisella klubilla on Hannamari ja Tuomas Rahkosen Super-Pirtelöbaari. Lappilaista supersmoothieta pääset maistamaan klubihintaan viidellä eurolla.

Keskusteluareenan tarjoaa tuttuun tapaan Kahvila Kauppayhtiön Kabinetti, osoitteessa Valtakatu 24, Rovaniemellä.

Happy Hour alkaa jo kello 17 ja jatkuu aina klo 20 saakka. Happy Hour-alennusleimat siideriä/olutta/viiniä/erikoiskahveja varten saa paikan päältä klubin järjestäjiltä.

Ei sisäänpääsymaksua eikä ennakkoilmoittautumista vaan tule ja tuo kaverisikin!

Ei kommentteja: