maanantai 24. lokakuuta 2011

Elämysklubilla 8.11. puhuttaa palvelutyön taito

Marraskuun Elämysklubilla 8.11.2011 klo 17.30-19.00 keskustellaan turismista monitaitoisena työnä. Millaista osaamista, innostuneisuutta ja sitoutumista safarioppaan työ vaatii?

Kipinää yleisökeskustelulle tarjoaa tilaisuudessa julkistettava uunituore kirja Palvelutyön taito (Vastapaino 2011), jonka on kirjoittanut Lapin yliopiston dosentti, sosiologi Jarno Valkonen. Kirja kertoo Lapin safarityöntekijöistä ja se tekee ainutlaatuisella tavalla näkyväksi turismin parissa tehtävän palvelutyön käytännöt ja ehdot kysymällä, kuinka safariturismin piirissä tehtävää palvelutyötä tehdään, kuka sitä tekee ja millaista työ on.

Kirjoittajan kanssa kirjan teemoista, safarioppaan työstä ja Lapin matkailusta keskustelevat matkailuyrittäjä Lauri Temmes ja Tunturi-Lapin Työ- ja elinkeinotoimiston Tunturiosaaja-hankkeen projektipäälliikkö Niina Uusimaa. Tule sinäkin mukaan kyselemään ja keskustelemaan!

Huom! Klubi-iltapoikkeuksellisesti tiistaina, perinteisen torstain sijaan!

Keskusteluareenan tarjoaa tuttuun tapaan Kahvila Kauppayhtiön Kabinetti, osoitteessa Valtakatu 24, Rovaniemellä.

Syytä ei myöskään ole unohtaa, että Happy Hour alkaa jo kello 17 ja jatkuu aina klo 20 saakka. Happy Hour-alennusleimat siideriä/olutta/viiniä/erikoiskahveja varten saa paikan päältä klubin järjestäjiltä.

Ei sisäänpääsymaksua eikä ennakkoilmoittautumista vaan tule ja tuo kaverisikin!

Ei kommentteja: